A Savicról
Főoldal Kiegészítők Vírusos csőr- és tollbetegség Java ülőfák Bingó! Diéta Az afrikai szürke papagáj Állati edzések A ketrec Újrahasznosítás

A Savicról

Bár a Savic kezdetben ékszeripari szerszámokat gyártott, amikor az 1950-es években megalapították, hamarosan diverzifikálták tevékenységüket, és elkezdtek ékszereket tervezni.

Később műanyag kisállat-kiegészítők tervezésével és gyártásával is foglalkozni kezdtek. 1999-ben felvásároltak egy másik céget, ami azt jelentette, hogy tőlük megörökölve folytatni tudják a ketrecek gyártását, emellett felvették tevékenységi köreik közé a kiegészítők gyártását számos különböző társállat számára, beleértve a papagájokat is.Tartsd papagájodat szépen és tisztán, ami nem is nehéz feladat, ha ebben az extra nagy madárfürdőben fürdetheted őket. A kád bejáratához egy fából készült ülőlapot helyeztek el. Ez megkönnyíti a papagáj számára, hogy a kádba való be- és kimozdulást könnyen megtegye. A kád csuklyás stílusa megakadályozza, hogy a víz mindenhová szivárogjon, fröcsögjön, és miután a papagáj megmosakodott, a kádat könnyű letörölni és megtisztítani. Sok madár élvezi a mindennapos fürdést, míg mások csak alkalmanként szeretnek fürdeni. A madarakat ösztönözni kell a gyakori fürdésre, mivel tollazatuk és bőrük egészségesebbnek tűnik, ha fürdenek. Kezdd azzal, hogy hetente egyszer vagy kétszer kínálsz fürdetést a papagájodnak.A valamivel kisebb Savic madárfürdő ugyanolyan csuklyás stílusú, amely csökkenti a víz szivárgását, mégis biztosítja, hogy papagájod elegendő vizet kapjon ahhoz, hogy megfelelően tisztálkodhasson. A legtöbb papagáj imád fürdeni, ami felpuhítja a tollakon és a bőrön lévő szennyeződéseket, és ösztönzi a tollászkodást. Ha rendszeresen fürdeted papagájodat, észre fogod venni, hogy a tollazata elkezd vízállóvá válni a tollászkodási feladatai miatt. A fürdetés fontos a papagájok számára, amelyek bőre kiszáradhat és viszkethet, ami tépkedéshez vezethet.