Kiegészítők
Főoldal A Savicról Vírusos csőr- és tollbetegség Java ülőfák Bingó! Diéta Az afrikai szürke papagáj Állati edzések A ketrec Újrahasznosítás

Kiegészítők

A lengő etetők két vagy három etetőtál tartására alkalmasak, hasznosak, ha sok madarat tartunk együtt egy volierben, vagy ha nem szeretnénk zavarni a papagájt etetés közben. A széles csészék könnyen kiemelkednek, amikor az etető a kalitka külső oldalára lendül, de rögzülnek a a ketrec belsejében.

A Multi-Clicker egy módja annak, hogy papagájodat jutalmakkal vagy pozitív megerősítéssel képezd ki. A klikker hangereje beállítható és a papagáj hangérzékenységének megfelelően változtatható. A madármérlegek megléte nagyon fontos, mivel a papagájok természetes zsákmányállatok, amiatt nem szeretik a betegség semmilyen külső jelét mutatni, és a súlyuk növekedése vagy csökkenése lehet az első jel, amin keresztül egy lappangó betegséget a gazdi észrevehet.A mérlegek 1 gramm pontosságúak és 5 kg-ig mérnek. Ezek a mérlegek rendelkeznek egy tállal a madárfiókák mérésére és egy T alakú ülőrúddal a felnőtt madarak számára (a ráültetés sokszor igényel egy kis kiképzést!). A mérlegek elemmel működnek, amelyeket általában mellékelnek hozzájuk.A The Wild Parrots of Telegraph Hill című filmet minden papagájosnak meg kell néznie! A film a hajléktalan utcazenészt, Mark Bittnert követi, aki az élete értelmét keresi. Útközben találkozik a vadon élő díszmadarakkal, akik San Franciscóban kezdtek el szaporodni. Bár nem tudós, Mark a madarak szakértőjévé válik, és végül összekapcsolja a papagájok viselkedését az emberi viselkedéssel.